2fill4you

2fill4you is een Winkel voor bruiloftsaandenkens gelegen aan Hoofdstraat in Kesteren.

Meer informatie over 2fill4you in Kesteren

Bij 2fill4you kunt u terecht voor originele items om uw collectie aan te vullen. Ze bieden producten aan in kleine oplages en alles wordt op bestelling gemaakt, waardoor personalisatie mogelijk is, zelfs bij kleine aantallen. Het bedrijf probeert zoveel mogelijk natuurlijke verpakkingsmaterialen te gebruiken, zoals karton, katoen, linnen, glas en aardewerk. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een enthousiast team van medewerkers bij de dagbesteding. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen op hun website en als u zelf ideeën heeft, werken ze graag samen met u om deze tot een succes te maken. U kunt contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat 2fill4you verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2fill4you of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2fill4you? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2fill4you het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar 2fill4you reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2fill4you

Bezoekers bekeken ook