ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Dokter M. van Drielplein 3 in Ochten.

Meer informatie over ALDI in Ochten

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Al onze producten zijn van topkwaliteit en ook nog eens stukken goedkoper. Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. Het assortiment bestaat uit ruim 900 producten, zowel van eigen huismerken als A-merken. Deze producten zijn allemaal van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. ALDI streeft naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid. Door te werken met producten van eigen bodem wordt de CO2-uitstoot verminderd en wordt voedselverspilling beperkt. Bij ALDI kun je dus goedkoop en verantwoord boodschappen doen. Bovendien zijn er regelmatig mooie aanbiedingen, waardoor de wekelijkse boodschappen nog goedkoper worden.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook