Anieke Vonk

Anieke Vonk is een Nagelstudio gelegen aan Veerweg 1 in Opheusden.

Meer informatie over Anieke Vonk in Opheusden

Anieke Vonk is een visagist en nagelstylist gevestigd in Kesteren. Ze heeft een passie voor make-up en nagels en wil graag dat haar klanten stralen. Anieke heeft een visagie opleiding gevolgd en blijft zichzelf ontwikkelen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Ze biedt make-up en nagelbehandelingen aan voor speciale gelegenheden zoals trouwdagen en fotoshoots. Anieke werkt met gellak van de merken Urban Nails en Pink Gellac, die tot wel 3 weken mooi blijft. Ze biedt ook haarstyling aan en is beschikbaar voor shows en evenementen. De prijzen variëren afhankelijk van de dienst en er kunnen extra kosten zijn voor reizen buiten de regio of buiten de normale werkuren. Anieke is bereikbaar via telefoon, e-mail of WhatsApp voor het maken van afspraken of het stellen van vragen.

Wil je weten wat Anieke Vonk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anieke Vonk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anieke Vonk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anieke Vonk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Anieke Vonk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anieke Vonk

Bezoekers bekeken ook