Autobedrijf de heus

Autobedrijf de heus is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Bonegraafseweg 21-b in Ochten.

Meer informatie over Autobedrijf de heus in Ochten

Autobedrijf de Heus is een specialist in reparaties, onderhoud, specialistische reparaties en revisie. Ze bieden ook chiptuning aan om extra vermogen aan auto's toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om bij hen de jaarlijkse APK-keuring te laten uitvoeren. De werkplaats van Autobedrijf de Heus is voorzien van gloednieuwe en moderne apparatuur. Het bedrijf is opgericht door Janno de Heus, die al 19 jaar ervaring heeft in het sleutelen aan auto's. Hij is gespecialiseerd in elektrische techniek en vindt het leuk om ingewikkelde elektronische storingen op te lossen. Het adres van Autobedrijf de Heus is Bonegraafseweg 21a in Ochten. Ze zijn te bereiken via info@autobedrijfdeheus.nl of telefonisch op 0344-227377. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 12:00 uur.

Wil je weten wat Autobedrijf de heus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf de heus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf de heus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf de heus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Autobedrijf de heus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf de heus

Bezoekers bekeken ook