Autobedrijf Perry Roelofs

Autobedrijf Perry Roelofs is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Waalbandijk 67-A in Dodewaard.

Meer informatie over Autobedrijf Perry Roelofs in Dodewaard

Perry Roelofs is een enthousiaste ondernemer die een grote liefde heeft voor auto's, vooral de Italiaanse merken. Nadat hij zijn rijbewijs had behaald, kocht hij zijn eerste auto, een Alfa Romeo. Het prachtige Italiaanse design en het sportieve karakter van de auto zorgden ervoor dat Perry al snel wist wat hij wilde doen: handelen in auto's die niet alleen gezien worden als vervoersmiddel, maar die gereden worden door mensen met dezelfde passie als hij. Autobedrijf Perry Roelofs heeft inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd en verkoopt bijna alle Italiaanse automerken. Momenteel zijn ze echter bezig met een verbouwing, dus werken ze alleen op afspraak of kun je vrijblijvend contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Autobedrijf Perry Roelofs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Perry Roelofs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Perry Roelofs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Perry Roelofs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Autobedrijf Perry Roelofs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Perry Roelofs

Bezoekers bekeken ook