B&B de Flesch

B&B de Flesch is een Bed & Breakfast gelegen aan Dalwagen 3 in Dodewaard.

Meer informatie over B&B de Flesch in Dodewaard

Ons Bed & Breakfast de Flesch is gelegen in een sfeervol gemeentelijk monument, vlakbij de Waal in een Betuws dorp. Het ligt tussen Nijmegen, Tiel en Wageningen en is op wandelafstand van het NS-station. Het B&B biedt een sfeervolle woonkamer speciaal voor de gasten, een ruime tuin met vijvers en zitjes, en lange afstand paden langs het huis. Het is geschikt voor stellen, solo-avonturiers, gezinnen en huisdieren. Naast de eigen kamer kunnen gasten gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer met radio en tv, en een ruime eethoek/werktafel. Er is gratis wifi in het hele huis. Gasten hebben ook onbeperkte toegang tot de tuin met verschillende zitjes. Dodewaard heeft een goed restaurant genaamd 'de Engel', een Chinees restaurant genaamd 'de Zwaan', een shoarmazaak/pizzeria genaamd 'Sarah' en enkele snackbars.

Wil je weten wat B&B de Flesch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Flesch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Flesch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Flesch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar B&B de Flesch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Flesch

Bezoekers bekeken ook