Babypark Kesteren

Babypark Kesteren is een Babywinkel gelegen aan Batterijenweg 19 in Kesteren.

Meer informatie over Babypark Kesteren in Kesteren

Bij Babypark Kesteren vind je alle benodigde babyspullen en kun je inspiratie opdoen. De winkel heeft een ruim assortiment met exclusieve babykamers, kinderwagens en autostoelen. Ook voor kinder- en tienerkamers kun je hier terecht. Tijdens de verbouwing blijft het assortiment beschikbaar, maar zal het op een andere manier worden gepresenteerd. Je kunt een afspraak maken voor Personal Shopping, waarbij een collega je op de afgesproken tijd helpt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een laadpaal voor elektrische auto's aanwezig. Honden zijn niet toegestaan, behalve hulphonden of zeer kleine honden na overleg. De winkel heeft een rolstoel, kinderspeelplaats, airco, restaurant en koffiecorner. Volg Babypark op Instagram voor inspiratie en producttips. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice. Je kunt ook terecht bij andere Megastores in Nederland en Duitsland. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kortingen door je te abonneren op de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Babypark Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Babypark Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Babypark Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Babypark Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Babypark Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Babypark Kesteren

Bezoekers bekeken ook