Bas-Kantoormeubelen

Bas-Kantoormeubelen is een Leverancier van kantoormeubilair gelegen aan Heuningstraat 29a in Ochten.

Meer informatie over Bas-Kantoormeubelen in Ochten

Bij Bas Kantoormeubelen begrijpen ze het belang van een goede werkruimte. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de directeur. De omgeving heeft namelijk invloed op hoe we ons voelen, en mensen die zich goed voelen zijn productiever. Bas Kantoormeubelen is gespecialiseerd in het creëren van een werkruimte die past bij jouw stijl, bedrijfscultuur en sfeer. Ze luisteren naar jouw ideeën en denken met je mee om altijd de juiste keuze te maken. Daarnaast bieden ze ergonomische oplossingen, zoals bureaustoelen, deskbikes en zit-sta werkplekken. Ook hebben ze een breed assortiment aan kantoormeubelen, zoals bureaus, bureaustoelen en telefooncelkantoren. Klanten zijn tevreden over de toegankelijkheid, klantgerichtheid en service van Bas Kantoormeubelen. Ze hebben een gemiddelde score van 8,2 gekregen van hun klanten.

Wil je weten wat Bas-Kantoormeubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bas-Kantoormeubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bas-Kantoormeubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bas-Kantoormeubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Bas-Kantoormeubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bas-Kantoormeubelen

Bezoekers bekeken ook