BASE Lifestyle

BASE Lifestyle is een Sportschool gelegen aan Markstraat 3A in Opheusden.

Meer informatie over BASE Lifestyle in Opheusden

In de wereld waarin we leven, doen we steeds meer dingen alleen, vermijden we weerstand en zoeken we constant naar snelle en gemakkelijke oplossingen. Maar het leven lijkt juist ingewikkelder te worden. Fysiek en mentaal hebben we steeds meer hulp nodig en onze tolerantie naar elkaar neemt af. BASE Lifestyle doet juist alles samen, zoekt de grenzen op en kijkt niet weg bij problemen. Ze geloven dat het leven makkelijker wordt als we het samen aanpakken. Ze hebben een unieke methode ontwikkeld om individuen en groepen te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Het team staat de hele week klaar om te helpen en aanpassingen te maken waar nodig. Ze geloven dat duurzame verbetering mogelijk is als je echt uitzoekt wat je wilt bereiken en tot de kern komt. Ze vergelijken het leven met het beklimmen van een berg en zien zichzelf als gidsen voor mensen. BASE Lifestyle biedt verschillende diensten aan, zoals trainingsclubs, teambuilding en evenementen, en coaching en begeleiding voor ondernemers. Ze nodigen mensen uit voor een vrijblijvende intake om meer informatie te krijgen.

Wil je weten wat BASE Lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BASE Lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BASE Lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BASE Lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar BASE Lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BASE Lifestyle

Bezoekers bekeken ook