BitHopper

BitHopper is een Softwarebedrijf gelegen aan Tielsestraat 85b in Opheusden.

Meer informatie over BitHopper in Opheusden

Onze focus ligt op software, waarbij we communicatielagen (API's) schrijven voor beheersoftware en CRM / ERP-oplossingen. We bieden ook adviesdiensten aan op het gebied van softwarecommunicatie, softwareontwikkeling en het onderzoeken van nieuwe technologieën voor uw bedrijf. Onze expertise ligt voornamelijk bij het schrijven van software in Python, maar we hebben ook ervaring en certificeringen in andere talen zoals Python, PHP, C#, Java en Javascript. Daarnaast kunnen we uw bedrijfsidentiteit ontwerpen, websites bouwen en webshops en web-apps opzetten. Helaas kunnen we geen voorbeelden geven van ons werk, omdat we geen informatie over onze klanten openbaar maken. Ons team bestaat uit Evert Arends en Ard-Jan Aalberts, beide mede-eigenaren en softwareontwikkelaars. Evert is ook onze communicatiemanager en hij is gepassioneerd over Python en open-source. Ard-Jan is onze administratief manager en altijd op zoek naar nieuwe technieken en talen om zijn kennis te vergroten. U kunt contact met ons opnemen via de verstrekte telefoonnummers en we zullen ons best doen om zo snel mogelijk te reageren.

Wil je weten wat BitHopper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BitHopper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BitHopper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BitHopper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar BitHopper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BitHopper

Bezoekers bekeken ook