Bloemenkwekerij Winkel

Bloemenkwekerij Winkel is een Bloemist gelegen aan Lakemondsestraat 4 in Opheusden.

Meer informatie over Bloemenkwekerij Winkel in Opheusden

Bloemenkwekerij Winkel is al meer dan dertig jaar actief en kweekt verschillende soorten bloemen, waaronder pioenrozen en ridderspoor. Het is een echt familiebedrijf met een team van vaste medewerkers die fulltime werken, aangevuld met vakantiekrachten en leerlingen. De kwekerij heeft meerdere locaties in Opheusden en Ochten. Pioenrozen worden geplukt tussen begin april en half juni en er worden in totaal acht verschillende soorten en kleuren gekweekt. Riddersporen worden ook gekweekt met verschillende kleuren en maten takken. De werkzaamheden op de kwekerij zijn divers, van het klaarmaken van de kassen tot het tijdig en juist bemesten van de planten. De meeste bloemen worden verkocht via de veiling en worden wereldwijd gekocht door kopers. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Roeland Winkel via telefoonnummer +316 51 99 80 75 of via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Bloemenkwekerij Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloemenkwekerij Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloemenkwekerij Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemenkwekerij Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Bloemenkwekerij Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloemenkwekerij Winkel

Bezoekers bekeken ook