Body Ethics

Body Ethics is een Centrum voor gewichtsbeheersing gelegen aan Mercuriusweg 5, J in Ochten.

Meer informatie over Body Ethics in Ochten

Body Ethics biedt professionele begeleiding bij afvallen en adviseert ook mensen zonder overgewicht over gezonde eetgewoonten en lichaamsbeweging. De begeleiding is maatwerk en bestaat uit vijf stappen, waaronder het in kaart brengen van jouw levensstijl en het bijhouden van een voedings- en beweegdagboek. Gert-Jan Stomphorst, de oprichter van Body Ethics, gelooft in het bereiken van doelen door praktische kennis en vaardigheden te ontwikkelen en gedragsverandering te realiseren. Hij helpt mensen om op een gezonde manier een ideaal gewicht te bereiken en hun levenskwaliteit te verbeteren. De kosten van de begeleiding worden (gedeeltelijk) vergoed door ziektekostenverzekeraars en er zijn verschillende programma's beschikbaar. Het voedingsadvies op maat kost €99,- en het 10-weken begeleidingspakket Hulp bij Afvallen kost €345,-. Daarnaast kunnen losse afspraken worden gemaakt voor €32,50 per 30 minuten. De exacte tarieven van het Next Level programma zijn op aanvraag.

Wil je weten wat Body Ethics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body Ethics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body Ethics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Ethics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Body Ethics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body Ethics

Bezoekers bekeken ook