Bolly's

Bolly's is een Notenwinkel gelegen aan Burgemeester Lodderstraat 11 in Opheusden.

Meer informatie over Bolly's in Opheusden

Bij een bestelling boven de €50,- worden er geen verzendkosten gerekend. In de webshop van Bolly's kun je de lekkerste noten bestellen. De noten worden zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest op kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van noten afkomstig van verschillende continenten. Bolly's blijft continu variëren met verschillende noten, vruchten en zout. Je kunt kiezen uit verschillende notenmixen, zoals Pindamania, Original en Pistachacha. Daarnaast zijn er ook speciaal geselecteerde noten verkrijgbaar, zoals Macadamia Noten (ongezouten en gezouten) en Cashewnoten (ongezouten). Klanten zijn erg tevreden over de service en het meedenken van Bolly's. Er is ook een blog waar je inspiratie kunt opdoen voor recepten en leuke tips. Bolly's is gevestigd in Opheusden en de openingstijden zijn op vrijdag van 09:00-19:00 en op zaterdag van 09:00-16:00.

Wil je weten wat Bolly's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bolly's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bolly's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bolly's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Bolly's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bolly’s

Bezoekers bekeken ook