Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V.

Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Batterijenweg 3 in Kesteren.

Meer informatie over Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V. in Kesteren

Bouwbedrijf J.G. Timmer is een topkeuze in de bouw. Met een team van ruim 40 medewerkers realiseren zij sinds 2008 bouwprojecten in eigen beheer. Ze leveren al hun projecten sleutelklaar op en combineren unieke technische kennis en ervaring in verschillende bouwsectoren. Ze hechten veel belang aan duurzaamheid, kwaliteit, vakmanschap, flexibiliteit, maatwerk en veiligheid. Het bouwbedrijf realiseert diverse bouwprojecten, van villa's tot wasstraten en van stallen tot volledig ingerichte kantoren. Ze bieden één aanspreekpunt voor elk project en zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of op hun bezoekadres. Het team van J.G. Timmer bespreekt graag de mogelijkheden met klanten.

Wil je weten wat Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V.

Bezoekers bekeken ook