Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren

Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren is een Bakkerij gelegen aan Hoofdstraat 26 in Kesteren.

Meer informatie over Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren in Kesteren

Bakkerij Huibers staat bekend om zijn ambachtelijke kwaliteit. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 07.00 tot 16.00 uur. Op 3 november 2017 werd hun tompouce bekroond met goud en sindsdien is het een regionaal begrip geworden. Als je benieuwd bent naar deze gouden tompouce, kun je terecht bij hun bakkerij in Achterberg aan de Cuneraweg 94 of bij hun bakkerij in Kesteren aan de Hoofdstraat 26. Het contactnummer voor Achterberg is 0317 356 207 en het e-mailadres is achterberg@bakkerijhuibers.nl. Voor Kesteren kun je bellen naar 0488 48 26 24 of een e-mail sturen naar kesteren@bakkerijhuibers.nl. De website van Bakkerij Huibers is ontwikkeld door VrijdagOnline en het copyright is van Brood- en banketbakkerij Huibers in 2019.

Wil je weten wat Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood- en banketbakkerij Huibers Kesteren

Bezoekers bekeken ook