BTE Nederland B.V.

BTE Nederland B.V. is een Betoncentrale gelegen aan Dalwagen 55 in Dodewaard.

Meer informatie over BTE Nederland B.V. in Dodewaard

De BTE Groep is een ambitieuze en gezonde onderneming waarin gespecialiseerde merken samenkomen, zoals ASCEM, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Steenhuis, Hercules en Vebo Beton & Staal. De groep richt zich op afzonderlijke specialismen, duurzaamheid, kennis, mensen en innovatie. Ze geloven dat mensen, de planeet en winst in balans moeten zijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze vinden het belangrijk om kennis te delen en hebben veel aandacht voor innovatie in zowel het proces als het product. De BTE Groep bundelt haar krachten met externe partners om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden. Ze zijn trots op hun gespecialiseerde merken en richten zich op de ontwikkeling en productie van prefab betonproducten, staalproducten en aanverwante oplossingen. Ze zijn succesvol in verschillende sectoren, waaronder infrastructuur, civiele bouw, rail, landbouw en woning- en utiliteitsbouw. De groep hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit, en streeft ernaar om medewerkers een plezierige, uitdagende en veilige werkomgeving te bieden. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's en hebben vacatures beschikbaar.

Wil je weten wat BTE Nederland B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BTE Nederland B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BTE Nederland B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BTE Nederland B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar BTE Nederland B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BTE Nederland B.V.

Bezoekers bekeken ook