Burgland Bouw B.V.

Burgland Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Dalwagen 63 in Dodewaard.

Meer informatie over Burgland Bouw B.V. in Dodewaard

Burgland Bouw is opgericht in 2008 en heeft enthousiaste medewerkers op kantoor en op de bouwplaats. Het gemiddelde jaar van de medewerkers is 33 en het bedrijf streeft naar een rapportcijfer van 9,0. Ze zijn gespecialiseerd in duurzaam bouwen en hebben onder andere 25 natuurinclusieve appartementen in Huissen gerealiseerd. Daarnaast hebben ze ook de nieuwbouw van 167 appartementen in Veenendaal en de renovatie en verbouwing van het Koningsplein in Amsterdam op hun naam staan. Burgland Bouw voelt zich thuis bij opdrachten met multifunctionaliteit en is trots op hun team en diversiteit aan projecten.

Wil je weten wat Burgland Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Burgland Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Burgland Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Burgland Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Burgland Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Burgland Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook