Cafetaria Bij de Buren

Cafetaria Bij de Buren is een Snackbar gelegen aan Dorpsplein 11 in Dodewaard.

Meer informatie over Cafetaria Bij de Buren in Dodewaard

Cafetaria Bij de Buren is de beste plek om te genieten van een lunch, diner of een snelle hap. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur. Op zondag en maandag zijn ze gesloten. Je kunt hun uitgebreide en heerlijke assortiment afhalen en thuis van genieten. Daarnaast hebben ze ook een terras waar je zowel binnen als buiten kunt zitten en kunt genieten van een lunch, diner of een verse kop koffie. Naast friet bieden ze ook heerlijk belegde broodjes en uitsmijters aan. Voor het diner hebben ze een uitgebreide menukaart die ter plaatse beschikbaar is. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0488-411634 of per e-mail via info@cafetariabijdeburen.nl. Ze zijn gevestigd op Dorpsplein 11 in Dodewaard. Volg hen ook op hun social media kanalen.

Wil je weten wat Cafetaria Bij de Buren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Bij de Buren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Bij de Buren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Bij de Buren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Cafetaria Bij de Buren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Bij de Buren

Bezoekers bekeken ook