Camping Betuwe

Camping Betuwe is een Kampeerterrein gelegen aan Hoge Dijkseweg 40 in Kesteren.

Meer informatie over Camping Betuwe in Kesteren

Camping Betuwe is een gezellige familiecamping gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. De camping bevindt zich midden tussen de boomgaarden en pittoreske dorpjes in het rivierengebied van de Betuwe. Met een unieke ligging in het hart van de Betuwe is de camping het ideale startpunt om de natuurrijke omgeving te verkennen. Op slechts tien minuten afstand vind je Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, waar je kunt genieten van fiets- en wandelplezier. Daarnaast biedt de camping drie verkoelende meren met een ruim zandstrand, waar je kunt zwemmen, luieren en vissen. Ook zijn er diverse faciliteiten en activiteiten voor kinderen en tieners, zoals speeltuinen, zwem- en viswateren, een airtrampoline en een uitgebreid activiteitenprogramma. Camping Betuwe is geopend tot 29 oktober, dus kom snel langs om nog even tot rust te komen voordat de winter begint.

Wil je weten wat Camping Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Camping Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Betuwe

Bezoekers bekeken ook