Champi'mer B.V.

Champi'mer B.V. is een Fabrikant gelegen aan Meezendreef 5 in Kesteren.

Meer informatie over Champi'mer B.V. in Kesteren

Champi-mer is wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons. Ze verwerken de champignons kort nadat ze geoogst zijn tot een diepgevroren eindproduct, waardoor ze hun versheid en smaak behouden en lang houdbaar zijn. Champi-mer heeft klanten over de hele wereld in de sectoren Retail, Foodservice en Industrie. Ze hebben verschillende vacatures, zoals Machine Operator, Leerling Monteur en Monteur Elektrotechniek. Wil je meer weten over Champi-mer? Neem contact met hen op, ze informeren je graag!

Wil je weten wat Champi'mer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Champi'mer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Champi'mer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Champi'mer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Champi'mer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Champi’mer B.V.

Bezoekers bekeken ook