Cleijpool Antiques

Cleijpool Antiques is een Meubelwinkel gelegen aan Kerkstraat 19 in Dodewaard.

Meer informatie over Cleijpool Antiques in Dodewaard

Bij Cleypool Antiques kunt u terecht voor een bijzondere collectie Engels antiek, zoals de English Antique Oak / Antique Early Oak. Deze meubelstijlen zijn perfect te combineren met moderne woningen en zorgen voor een verrassend effect in uw interieur. Antiek voegt charme en geschiedenis toe aan uw inrichting. Naast deze collectie kunt u ook kiezen uit diverse andere antieke meubelen. Let op, de collectie op de website is niet volledig, dus als u op zoek bent naar een specifiek meubel of object, neem dan contact op met Cleypool Antiques.

Wil je weten wat Cleijpool Antiques verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cleijpool Antiques of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cleijpool Antiques? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cleijpool Antiques het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Cleijpool Antiques reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cleijpool Antiques

Bezoekers bekeken ook