De Bonenkamp

De Bonenkamp is een Groepsaccommodatie gelegen aan Stationsweg 31 in Echteld.

Meer informatie over De Bonenkamp in Echteld

Op De Bonenkamp zijn er verschillende verblijfsmogelijkheden, waaronder twee grote groepsaccommodaties en een camping. Hetty Romein is sinds 1 maart 2022 de beheerder van De Bonenkamp, samen met haar man Bert en dochter Nina. Ze zijn geboren en getogen in de omgeving van Echteld en voelen zich hier thuis. Na 28 jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, zocht Hetty naar een nieuwe uitdaging en vond deze in De Bonenkamp. Haar enthousiasme groeide tijdens de gesprekken en ideeën, en omdat gastvrijheid hoog in het vaandel staat bij haar. Ze kijkt er naar uit om gasten te verwelkomen op de camping of in de groepsaccommodaties. Je kunt contact opnemen met De Bonenkamp via info@debonenkamp.com.

Wil je weten wat De Bonenkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bonenkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bonenkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bonenkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar De Bonenkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bonenkamp

Bezoekers bekeken ook