De Jong Specialit.bakker. B.V.

De Jong Specialit.bakker. B.V. is een Bakkerij gelegen aan Bonegraafseweg 20 in Dodewaard.

Meer informatie over De Jong Specialit.bakker. B.V. in Dodewaard

De Specialiteitenbakkerij is een bakkerij die zich richt op ambacht, kwaliteit en innovatie. Ze bereiden dagelijks ambachtelijke taarten met unieke smaken en vormen voor de retail, horeca en foodservice. De bakkers gebruiken verse, hoogwaardige ingrediënten om de beste kwaliteit te leveren. De bakkerij heeft een moderne fabriek met aanpasbare productielijnen en een enorme capaciteit. Hierdoor kunnen ze diverse producten produceren met een hoge kwaliteit. De taarten en taartjes van De Specialiteitenbakkerij worden wereldwijd gewaardeerd en ze leveren aan 15 landen. Hun producten zijn voornamelijk te vinden in supermarkten en bij groothandels. Enkele van hun producten zijn appeltaarten, Classic Dutch, Burgundy, Crumble, Vegan Crumble, Piehouse taarten, Party Part, Easy Peasy, Handy Littles en Mini Bites. De Specialiteitenbakkerij legt de nadruk op kwaliteit en biedt serveertips voor hun producten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met De Specialiteitenbakkerij op het bedrijvenpark Medel in Tiel.

Wil je weten wat De Jong Specialit.bakker. B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Jong Specialit.bakker. B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Jong Specialit.bakker. B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Jong Specialit.bakker. B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar De Jong Specialit.bakker. B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Jong Specialit.bakker. B.V.

Bezoekers bekeken ook