De Koopjeshal

De Koopjeshal is een Winkel gelegen aan Rijnbandijk 117 in Opheusden.

Meer informatie over De Koopjeshal in Opheusden

Welkom bij de carnaval specialist, de Koopjeshal in Tilburg! Bij ons vind je een winkel vol carnavalplezier, met diverse outfits, kostuums, accessoires en dierenpakken. Onze nieuwe tijdelijke winkel is gevestigd aan de Bosscheweg 247C in Tilburg. We zijn telefonisch bereikbaar op 013-5353299. Daarnaast kun je een kijkje nemen in onze winkel via de link op onze website. Het laatste nieuws is dat we op maandag 2 januari 2023 verhuizen naar een nieuwe locatie. Volg ons op social media, zoals onze Facebook pagina, om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen. Kom langs en beleef carnaval bij de Koopjeshal Tilburg!

Wil je weten wat De Koopjeshal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koopjeshal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koopjeshal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koopjeshal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar De Koopjeshal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koopjeshal

Bezoekers bekeken ook