de Verschzaak

de Verschzaak is een Groenteboer gelegen aan in Ochten.

Meer informatie over de Verschzaak in Ochten

De Verschzaak heeft als doel om zoveel mogelijk lokaal geproduceerde producten ook lokaal te laten consumeren. Ze bieden cadeaupakketten aan die zowel kant-en-klaar te bestellen zijn als op maat samengesteld kunnen worden. In de bijgevoegde brochure is het volledige assortiment te zien en de pakketten kunnen besteld worden via de webshop of samengesteld worden in de winkel. Daarnaast is het mogelijk om je te abonneren op de nieuwsbrief met weekaanbiedingen. De contactgegevens van De Verschzaak in Ochten zijn ook te vinden in de tekst.

Wil je weten wat de Verschzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Verschzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Verschzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Verschzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar de Verschzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Verschzaak

Bezoekers bekeken ook