De Zwaan

De Zwaan is een Chinees restaurant gelegen aan Dalwagen 41 in Dodewaard.

Meer informatie over De Zwaan in Dodewaard

Bel je bestelling door of bestel online bij Chinees Indisch Restaurant De Zwaan. Ze bieden verschillende menu's aan, zoals de Snackbox voor €18,90, het Maandmenu voor €28,50 voor 2 personen, en het Familiemenu voor €39,60 voor 2 à 3 personen. Alle menu's worden geserveerd met nasi, bami of witte rijst. Het restaurant is geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, met verschillende openingstijden. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van het restaurant.

Wil je weten wat De Zwaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zwaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zwaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zwaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar De Zwaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zwaan

Bezoekers bekeken ook