Den Ouden Steegh

Den Ouden Steegh is een Winkel voor antiek meubilair gelegen aan Oudesteeg 1 in IJzendoorn.

Meer informatie over Den Ouden Steegh in IJzendoorn

In de tekst worden verschillende antieke meubels genoemd, waaronder een mahonie biedermeier vitrinekast, een eiken kast, een kersen kast, een noten meidenkast en een mahonie poortkast. Daarnaast is er een grote ronde eiken eettafel met 8 stoelen, een antieke eiken salontafel, een eettafel met zes stoelen, een mahonie vertigo, een ovale eiken spiegel, een eiken schrijftafel met stoel en nog een antieke eiken salontafel beschikbaar. Er worden ook nieuwe kasten aangekondigd die binnenkort beschikbaar zullen zijn. Verder zijn er product eigenschappen, contactinformatie, klantwaarderingen en een video beschikbaar.

Wil je weten wat Den Ouden Steegh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Den Ouden Steegh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Den Ouden Steegh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Den Ouden Steegh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Den Ouden Steegh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Den Ouden Steegh

Bezoekers bekeken ook