Dorcas Opheusden

Dorcas Opheusden is een Winkel gelegen aan Rozenstraat 2A in Opheusden.

Meer informatie over Dorcas Opheusden in Opheusden

In Dorcas Winkel Opheusden kun je tweedehands spullen en kleding kopen, en de opbrengst hiervan gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Je kunt ook je eigen spullen inleveren, wat zorgt voor een opgeruimd huis, een tweede leven voor je spullen en een betere toekomst voor kwetsbare mensen. De openingstijden van de winkel zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Dorcas Winkel Opheusden is volledig vrijwillig en zoekt regelmatig nieuwe vrijwilligers om het gezellige team te versterken. Door te winkelen in de winkel draag je bij aan blijvende verandering in het leven van mensen in nood. Dorcas helpt jaarlijks honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Wil je weten wat Dorcas Opheusden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Opheusden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Opheusden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Opheusden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Dorcas Opheusden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Opheusden

Bezoekers bekeken ook