Flier Installatiegroep

Flier Installatiegroep is een Elektrotechnisch installatiebedrijf gelegen aan De Heuning, Mercuriusweg 1a in Ochten.

Meer informatie over Flier Installatiegroep in Ochten

Flier Installatiegroep is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische installaties voor zowel huizen als bedrijven. Ze bieden diensten op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek en beveiliging & telecom. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en heeft een reputatie opgebouwd in de woning- en utiliteitsbouw, retail en industrie. Ze zijn altijd trouw gebleven aan hun aanpak om gewoon te doen wat nodig is, wat heeft bijgedragen aan hun succes. Vanaf 2020 maakt Flier Installatiegroep deel uit van de JCVANKESSEL Groep, waardoor ze kunnen profiteren van extra ervaring en kennis. Klanten waarderen Flier Installatiegroep vanwege hun hoge serviceniveau, expertise en persoonlijke benadering. Ze zijn betrokken bij verschillende projecten, waaronder de bouw en renovatie van bedrijfsgebouwen. Met hun totaalaanpak zorgen ze voor overzicht en controle op de bouwplaats en een efficiënte afstemming van installaties.

Wil je weten wat Flier Installatiegroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flier Installatiegroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flier Installatiegroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flier Installatiegroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Flier Installatiegroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flier Installatiegroep

Bezoekers bekeken ook