Fruitpark Hotel & Spa

Fruitpark Hotel & Spa is een Hotel gelegen aan Bonegraafseweg 59 in Ochten.

Meer informatie over Fruitpark Hotel & Spa in Ochten

Marieka en Floor Peters hebben tien jaar geleden Stichting Nationaal Fruitpark Ochten opgericht om de Betuwse fruitcultuur te promoten. Het park is een succes en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Nu hebben Marieka en haar man Marius het Fruitpark Hotel & Spa geopend, waar gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving en lokale streekproducten. Het hotel is ecologisch, duurzaam en zelfvoorzienend en biedt een gezond binnenklimaat. Het hele park wordt op ecologische wijze beheerd. Marieka's dochter Tiffany verzorgt activiteiten met de paarden. Het hotel werkt samen met lokale partijen om de gasten een unieke ervaring te bieden. Het Fruitpark Hotel & Spa wordt beschouwd als een van de mooiste plekjes in de Betuwe.

Wil je weten wat Fruitpark Hotel & Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruitpark Hotel & Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruitpark Hotel & Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruitpark Hotel & Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Fruitpark Hotel & Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruitpark Hotel & Spa

Bezoekers bekeken ook