Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman

Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Steegakker 14 in Dodewaard.

Meer informatie over Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman in Dodewaard

Wijnhoven-Gierman is een fysiotherapiepraktijk met verschillende specialismen. Ze hebben een team van vakspecialisten die je graag helpen met al je vragen en klachten. Ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat jij vooruit kunt en hebben gemiddeld een beoordeling van 9.3 van hun cliënten. Ze hebben onder andere een fysiotherapeut, Amelia, die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met Parkinson. Haar aanpak zorgt voor fysieke en mentale ondersteuning. Een andere cliënt is erg tevreden over de gedegen intake en de onderbouwde aanpak en motivatie van de fysiotherapeut. Door de behandelingen heeft hij zijn blessures kunnen verminderen en kan hij blijven sporten. Een derde cliënt is al 1,5 jaar onder behandeling bij Wijnhoven-Gierman en is erg tevreden over de deskundigheid van Stefan. Hij heeft haar doorverwezen naar een psychosomatische fysiotherapeut, wat haar leven heeft veranderd. De contactgegevens van verschillende locaties van de praktijk worden ook gegeven.

Wil je weten wat Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman

Bezoekers bekeken ook