Garage C. de Greef

Garage C. de Greef is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Achterstraat 55 in Echteld.

Meer informatie over Garage C. de Greef in Echteld

Garage de Greef is opgericht in 1988 door Kees en is sinds januari 2023 officieel overgenomen door zijn zoon Jan. Ter gelegenheid van deze overname hebben ze een feest gehad met hun vaste klanten en vrienden. De garage biedt verschillende diensten aan, waaronder onderhoud en reparatie van alle merken auto's, aircoservice, schadeherstel, APK, ruitreparatie, automaat spoelen, tuning, inbouwsystemen en carcleaning. Ze hebben een team van vakbekwame monteurs die gebruik maken van moderne apparatuur en kwaliteitsproducten om het onderhoud efficiënt uit te voeren. Tijdens het onderhoud is het mogelijk om een ​​leenauto te gebruiken tegen een vergoeding. Daarnaast bieden ze ook verkoop van auto's aan, waarbij ze persoonlijk advies geven en een breed aanbod aan occasions hebben. Als ze de gewenste auto niet op voorraad hebben, kunnen ze deze zoeken aan de hand van specificaties. Het is ook mogelijk om een ​​offerte aan te vragen voor een nieuwe auto. Het team van Garage de Greef staat klaar om klanten te helpen en ze hebben ook vacatures beschikbaar voor autotechnici en andere functies.

Wil je weten wat Garage C. de Greef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage C. de Greef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage C. de Greef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage C. de Greef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Garage C. de Greef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage C. de Greef

Bezoekers bekeken ook