Gebr. van Schenkhof B.V.

Gebr. van Schenkhof B.V. is een Meubelwinkel gelegen aan Molendam 29 in Ochten.

Meer informatie over Gebr. van Schenkhof B.V. in Ochten

Bij Schenkhof Meubelen in Ochten vindt u 2000 m2 aan woon- en slaapinspiratie. Ze bieden een combinatie van bekende merken en kleinere creatieve meubelmakers. Ze zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, vloerbekleding, kasten, bankstellen, fauteuils, eettafels en stoelen, maatwerk meubelen, ledikanten en boxsprings, matrassen en accessoires. Ze hebben verschillende stijlen zoals stoer/landelijk, klassiek, modern, romantisch en industrieel. Met bijna 2000 m2 aan showroom zijn ze de sfeervol wonen specialist van de regio. Op de website vindt u informatie over contact, advies, assortiment en de route & adres. Ze nodigen u graag uit voor een zoektocht naar uw perfecte wooninrichting.

Wil je weten wat Gebr. van Schenkhof B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gebr. van Schenkhof B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gebr. van Schenkhof B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gebr. van Schenkhof B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Gebr. van Schenkhof B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gebr. van Schenkhof B.V.

Bezoekers bekeken ook