Gereformeerde Gemeente Kesteren

Gereformeerde Gemeente Kesteren is een Kerk gelegen aan Reigerstraat 11 in Opheusden.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente Kesteren in Opheusden

Er is een ruimtegebrek in de gemeenten Rhenen en Opheusden, wat heeft geleid tot de opening van een nieuwe afdeling in Kesteren op 2 oktober 2021. Het Reformatorisch Dagblad heeft hierover bericht op 29 mei 2019. De nieuwe afdeling is gevestigd op het adres Reigerstraat 11 in het kerkgebouw GG Opheusden in Opheusden. De predikant is op 6 juli 2022 aangesteld en er is ook een consulent aanwezig. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening op het adres Houttuinlaan 7 in Woerden.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente Kesteren

Bezoekers bekeken ook