Geurts Conservenfabriek B.V.

Geurts Conservenfabriek B.V. is een Conservenfabriek gelegen aan Kerkstraat 7 in Dodewaard.

Meer informatie over Geurts Conservenfabriek B.V. in Dodewaard

Al meer dan 125 jaar produceert Geurts de lekkerste jam van de allerhoogste kwaliteit. Met 35 miljoen potjes per jaar genieten mensen over de hele wereld van hun heerlijke fruitproducten. Het fruit in de jam is van de hoogste kwaliteit en de kleur en smaak worden uitstekend behouden. Geurts levert de jam meestal onder private label aan supermarkten, groothandels en andere instanties, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast speelt Geurts flexibel in op de vraag van de consument door in hun eigen laboratorium nieuwe producten te produceren. Ze onderscheiden zich door kwaliteit, solidariteit en continuïteit. Het proces van de jam begint bij vers fruit van gevarieerde en hoge kwaliteit, vervolgens wordt de juiste jam geproduceerd, daarna wordt het naar winkels in Nederland en daarbuiten gebracht, waar consumenten ervan kunnen genieten bij het ontbijt. Voor recepten en meer informatie kunnen mensen terecht op de website van Geurts.

Wil je weten wat Geurts Conservenfabriek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geurts Conservenfabriek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geurts Conservenfabriek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geurts Conservenfabriek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Geurts Conservenfabriek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geurts Conservenfabriek B.V.

Bezoekers bekeken ook