Goudreinet Kesteren

Goudreinet Kesteren is een Restaurant gelegen aan Rijksweg A15 4 in Opheusden.

Meer informatie over Goudreinet Kesteren in Opheusden

Bij wegrestaurant Goudreinet Kesteren kunt u maximaal genieten van een heerlijke lunch of diner. Ze hebben een a la carte menukaart met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Ook hebben ze een lunchkaart met broodjes, specials en clubsandwiches. Bij binnenkomst wordt u gastvrij ontvangen en ervaart u de bekende Betuwse gastvrijheid. Het restaurant heeft een ontspannen en ongedwongen sfeer, zodat u optimaal kunt genieten van uw maaltijd. U kunt uw tafel eenvoudig online reserveren. Het restaurant is geopend van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 22:00 uur, op vrijdag van 08:30 tot 22:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 21:30 uur en op zondag van 10:00 tot 21:30 uur. De contactinformatie van het restaurant is: Rijksweg A15 4, Opheusden, telefoonnummer 0488 - 44 18 11, e-mail kesteren@goudreinetkesteren.nl.

Wil je weten wat Goudreinet Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goudreinet Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goudreinet Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goudreinet Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Goudreinet Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goudreinet Kesteren

Bezoekers bekeken ook