Grastotaal

Grastotaal is een Loonwerker gelegen aan Tielsestraat 5 in Opheusden.

Meer informatie over Grastotaal in Opheusden

Grastotaal is een specialist in het zaaien en onderhouden van gras. Ze maken gebruik van lichte en compacte machines in verschillende werkbreedtes, waardoor ze op verschillende oppervlakten kunnen werken. Ze richten zich op hoveniers, groenvoorzieningsbedrijven, gemeentes en particulieren. Voor particulieren bieden ze diensten aan zoals het verwijderen van oude grasmat, het aanleggen van een nieuw gazon en het onderhouden van gras. Ook geven ze vrijblijvend advies. Voor hoveniers kunnen ze aanvullend zijn op projecten, zoals het machinaal inzaaien van gras en het onderhouden ervan. Voor gemeentes hebben ze de kennis en materialen om gras en/of bloemen in plantsoenen, bermen en parken in te zaaien. Ze hebben ervaring met werken in gazons, bermen en boomgaarden vanaf 500 m2. Als dynamisch en veelzijdig bedrijf kan je bij Grastotaal een offerte aanvragen en hen volgen op sociale media.

Wil je weten wat Grastotaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grastotaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grastotaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grastotaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Grastotaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grastotaal

Bezoekers bekeken ook