HB Kaas en Meer Kesteren

HB Kaas en Meer Kesteren is een Kaaswinkel gelegen aan Torenstraat 14 in Kesteren.

Meer informatie over HB Kaas en Meer Kesteren in Kesteren

Bij HB Kaas en Meer in Kesteren kun je proeven en genieten van heerlijke kazen en delicatessen. Henrien Boorsma jr. is de eigenaar van deze winkel en hij is de eerste in zijn familie die zich richt op de foodbranche. Hij heeft een passie voor delicatessen, kazen, noten, wijnen, chutneys en oliën, en wil met zijn winkel een regiofunctie vervullen. Het aanbod van HB Kaas en Meer is veelzijdig, maar kaas speelt de hoofdrol. Kaas is volgens Henrien een prachtig product waarbij de receptuur en ambachtelijkheid zorgen voor kwaliteit en smaak. Het doel van de winkel is om mensen te laten proeven en beleven.

Wil je weten wat HB Kaas en Meer Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HB Kaas en Meer Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HB Kaas en Meer Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HB Kaas en Meer Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar HB Kaas en Meer Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HB Kaas en Meer Kesteren

Bezoekers bekeken ook