Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren

Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren is een Kerk gelegen aan Overste J M Kolffstraat 1 in Kesteren.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren in Kesteren

Op de website van de Hersteld Hervormde Gemeente in Kesteren kunt u terecht voor informatie over de kerkdiensten en andere activiteiten. Het kerkgebouw 'de Fontein' is gelegen aan de Overste J.M. Kolffstraat 1 in Kesteren. Tijdens de kerkdiensten op zondagmorgen en bijzondere dagen is er oppas voor de kleine kinderen beschikbaar. Voor meer informatie over de kinderoppas kunt u terecht op de website. Daarnaast vindt u op de website directe links naar de kerktijden, nieuws, kerkelijke organen, het verenigingsleven van de jeugd, het verenigingsleven van ouderen en commissies. Als u vragen heeft over het geloof, kunt u ook bij de Hersteld Hervormde Gemeente in Kesteren terecht.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente HHK Kesteren

Bezoekers bekeken ook