Hersteld Hervormde Gemeente

Hersteld Hervormde Gemeente is een Kerk gelegen aan Hamsestraat 2a in Opheusden.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente in Opheusden

De tekst beschrijft de Hersteld Hervormde Gemeente in Opheusden en informeert mensen over de activiteiten en boodschap van de gemeente. De website biedt informatie over de kerkdiensten, het kerkgebouw en het verenigingsgebouw "Eltheto". Er worden contactgegevens gegeven voor meer informatie of een gesprek met de predikant. Er wordt ook vermeld dat er inloggegevens nodig zijn voor uitgebreidere gegevens van de kosters. De tekst eindigt met een meditatie over hoe Christus de rechtvaardigheid van velen zal brengen door hun zonden op zich te nemen.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente

Bezoekers bekeken ook