Hervormde Gemeente IJzendoorn

Hervormde Gemeente IJzendoorn is een Kerk gelegen aan Dorpsstraat 28 in IJzendoorn.

Meer informatie over Hervormde Gemeente IJzendoorn in IJzendoorn

De Hervormde Gemeente Lienden heeft als centrale boodschap dat God onze Vader is en dat wij het werk van Zijn handen zijn. De predikant heeft het ambt van herder en leraar, en heeft als opdracht om Gods Woord bekend te maken door middel van prediking, catechese en pastoraat. Hij geeft leiding aan de opbouw van de gemeente en is beschikbaar voor persoonlijke of telefonische gesprekken. Daarnaast worden de predikant ondersteund door pastoraal medewerkers, die onder andere zieken bezoeken, ouderen ondersteunen en catechisatie geven. Br. G.W. de Leeuw bezoekt gemeenteleden in de leeftijd van 70 t/m 74 jaar, terwijl Ds. L. Hak gemeenteleden vanaf 80 jaar bezoekt en ook pastorale bezoeken bij jonge gezinnen aflegt. Ten slotte worden de diensten van de gemeente aangekondigd en is er nieuws te vinden op de website van de Hervormde Gemeente Lienden.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente IJzendoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente IJzendoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente IJzendoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente IJzendoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Hervormde Gemeente IJzendoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente IJzendoorn

Bezoekers bekeken ook