Het Woud Hout & Timmerwerken

Het Woud Hout & Timmerwerken is een Aannemer gelegen aan Lakemondsestraat 18 in Opheusden.

Meer informatie over Het Woud Hout & Timmerwerken in Opheusden

Bij Het Woud Hout en Timmerwerken zijn ze gespecialiseerd in houtskeletbouw en timmerwerken. Ze denken graag mee met de klant om tot een prachtig en duurzaam eindresultaat te komen. Ze bieden verschillende mogelijkheden in het bouwen met hout en zijn flexibel qua maatvoeringen. Daarnaast kunnen ze ook allerlei soorten timmerwerken uitvoeren, zoals het maken van kozijnen, meubels, trappen en schuren. Elk project wordt als maatwerk behandeld en ze bieden begeleiding gedurende het hele bouwproces. Ze hebben ook een eigen werkplaats waar ze alles kunnen maken wat de klant wenst. Het Woud Hout en Timmerwerken nodigt klanten uit om alle mogelijkheden te komen bespreken.

Wil je weten wat Het Woud Hout & Timmerwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Woud Hout & Timmerwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Woud Hout & Timmerwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Woud Hout & Timmerwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Het Woud Hout & Timmerwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Woud Hout & Timmerwerken

Bezoekers bekeken ook