HKV Ochten

HKV Ochten is een Groothandelaar gelegen aan Mercuriusweg 44 in Ochten.

Meer informatie over HKV Ochten in Ochten

HKV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrijfskleding. Ze hechten veel waarde aan persoonlijk contact en streven ernaar om aan de specifieke wensen van hun klanten te voldoen. Ze hebben ervaring in verschillende branches, zoals infrastructuur, transport en logistiek, groenvoorziening, bouw en industrie, overheid en gemeenten, en aanbestedingen. Ze bieden ook een persoonlijke adviseur aan, genaamd Berto, die klanten in een adviesgesprek kan begeleiden. HKV gelooft in duurzaamheid en is continu op zoek naar duurzame alternatieven. Ze hebben een hoge klanttevredenheidsscore en hebben al sinds 1975 ervaring in het leveren van kwaliteit en service. Ze hebben een magazine met kennis en verhalen van tevreden klanten, zoals Bnext.nl, St. vd Brink en Veolia. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en inkoopvoordeel.

Wil je weten wat HKV Ochten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HKV Ochten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HKV Ochten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HKV Ochten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar HKV Ochten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HKV Ochten

Bezoekers bekeken ook