Hoff van Eldik

Hoff van Eldik is een Bed & Breakfast gelegen aan Muskuszand 5 in Ochten.

Meer informatie over Hoff van Eldik in Ochten

In deze tekst wordt een vrijstaande duurzame ecowoning aangeboden als luxe verzorgde bed & breakfast. De B&B heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 tweepersoonskamer met en-suite badkamer. Er is een sfeervolle living met luxe pantry waar het ontbijt wordt geserveerd. 's Avonds kan er genoten worden van de ondergaande zon op het privéterras met veranda en haard. De kosten voor overnachting in de B&B zijn €17.50 per persoon, inclusief ontbijt en ontbijtservice. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor extra voorzieningen zoals een kinderstoel, speelgoed en een aankleedkussen. De eco-lodge heeft 2 slaapkamers, een living met pantry, gratis WIFI en Nederlandstalige televisie, een terras met veranda en buitenkachel, eigen ingang en gratis parkeerfaciliteiten. Er is ook een mogelijkheid voor was- en strijkservice tegen betaling. Voor reserveringen kan er contact opgenomen worden met de eigenaar via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Hoff van Eldik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoff van Eldik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoff van Eldik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoff van Eldik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Hoff van Eldik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoff van Eldik

Bezoekers bekeken ook