Hotel Restaurant BAL, Echteld

Hotel Restaurant BAL, Echteld is een Restaurant gelegen aan Voorstraat 8 in Echteld.

Meer informatie over Hotel Restaurant BAL, Echteld in Echteld

Hotel Restaurant BAL is gelegen in het pittoreske dorpje Echteld, vlak bij Tiel. Het hotel beschikt over 21 knusse hotelkamers en een ruim terras op het zuiden met uitzicht op het middeleeuwse kerkje van Echteld en de prachtige omgeving. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het Rivierenland. Het hotel is gevestigd in een eeuwenoud pand dat in 2022 is gerenoveerd. Het restaurant van het hotel is op zondag en maandag gesloten, maar op dinsdag tot zaterdag geopend voor diner van 16:00 tot 23:00 uur. Het restaurant is ook geopend op woensdag tot zaterdag voor lunch van 11:00 tot 23:00 uur. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Hotel Restaurant BAL.

Wil je weten wat Hotel Restaurant BAL, Echteld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant BAL, Echteld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant BAL, Echteld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant BAL, Echteld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Hotel Restaurant BAL, Echteld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant BAL, Echteld

Bezoekers bekeken ook