Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten

Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten is een Arts gelegen aan Burgemeester H. Houtkoperlaan 3 in Ochten.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten in Ochten

Welkom op de praktijkwebsite van Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten. Hier vindt u meer informatie over de praktijk, openingstijden en spreekuren. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Voor vragen, het maken van afspraken en het aanvragen van visites kunt u bellen naar 0344-641220. U kunt kiezen uit verschillende opties in het keuzemenu, zoals spoed, receptenlijn, overleg met de assistente, en overleg voor artsen en hulpverleners. Tijdens avond, nacht, weekend en feestdagen kunt u terecht bij de Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland in Tiel. Medicijnen kunt u bestellen via de receptenlijn, op de praktijkwebsite of in de brievenbus op de balie. Voor persoonlijk contact over herhaalmedicatie kunt u na 11.00 uur bellen. De herhaalmedicatie is de volgende werkdag na bericht van de apotheek op te halen bij Apotheek de Bongerd in Ochten. De apotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Ochten

Bezoekers bekeken ook