Ijsclub de Hoeken

Ijsclub de Hoeken is een Sportschool gelegen aan Saneringsweg 5 in IJzendoorn.

Meer informatie over Ijsclub de Hoeken in IJzendoorn

Op woensdagavond 8 november 2023 vindt er een Algemene LedenVergadering (ALV) plaats bij IJsclub De Hoeken. Tijdens deze vergadering zullen onder andere de nieuwe statuten besproken en mogelijk vastgesteld worden. Volgens de huidige statuten moeten er minimaal 2/3 van de leden aanwezig zijn om de statuten vast te kunnen stellen. Aangezien men verwacht dat dit aantal niet gehaald zal worden, zal er binnen 4 weken een tweede ALV georganiseerd worden. Op deze tweede ALV moeten 2/3 van de aanwezige leden vóór de nieuwe statuten stemmen om ze vast te stellen. De tweede ALV zal plaatsvinden op woensdagavond 29 november 2023. Daarnaast wordt er op zaterdag 11 maart een klusdag georganiseerd bij de ijsbaan. Vrijwilligers worden uitgenodigd om te helpen met verschillende taken, zoals het schoonmaken en opbergen van pompen en leidingen, het verwijderen van afscheidingen en het schilderen van ijzerwerk. Tot slot wordt er gemeld dat de ijsbaan vandaag om 10 uur geopend is, maar dat deze de komende dagen gesloten zal blijven vanwege te dun ijs.

Wil je weten wat Ijsclub de Hoeken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ijsclub de Hoeken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ijsclub de Hoeken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ijsclub de Hoeken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Ijsclub de Hoeken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ijsclub de Hoeken

Bezoekers bekeken ook