Kapsalon Jeunesse

Kapsalon Jeunesse is een Kapper gelegen aan Nedereindsestraat 21a in Kesteren.

Meer informatie over Kapsalon Jeunesse in Kesteren

Welkom op de website van Haarmode Jeunesse! Al 50 jaar zijn wij de kapsalon voor het hele gezin. Ons ervaren en enthousiaste team van haarstylisten staat altijd klaar om u te adviseren over de nieuwste trends en de juiste haarverzorgingsproducten. In september vieren wij ons 50-jarig bestaan en dit zullen wij vieren met verschillende acties en activiteiten, die zowel in onze salon als via Facebook bekend worden gemaakt. U kunt ons vinden in Kesteren, op de Nedereindsestraat 21a. Onze openingstijden zijn op dinsdag van 8.30 tot 17.00 uur, op woensdag van 8.30 tot 18.00 uur, op donderdag van 8.30 tot 18.30 uur, op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 7.30 tot 12.30 uur.

Wil je weten wat Kapsalon Jeunesse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Jeunesse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Jeunesse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Jeunesse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Kapsalon Jeunesse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Jeunesse

Bezoekers bekeken ook