Kapstok-haken.nl

Kapstok-haken.nl is een Internetwinkel gelegen aan Johannes Vermeerstraat 19 in Kesteren.

Meer informatie over Kapstok-haken.nl in Kesteren

Bij Kapstok-haken.nl vind je een ruim aanbod aan kapstokken, haken, plankdragers en toiletrolhouders van goede kwaliteit. Er zijn diverse stijlen beschikbaar, dus er is altijd wel iets dat bij je past. Als je twijfelt, kun je op afspraak de producten in het echt komen bekijken. Daarnaast zijn er ook aanbiedingen, zoals de antiek koperen handgreep met 2 schroeven voor €5,95 en de zwarte kapstokhaak met 2 haken voor €4,20. Je kunt snel naar verschillende categorieën navigeren, zoals haken, kapstokken, plankdragers en toiletrolhouders. Voor contact kun je terecht op Johannes Vermeerstraat 19 in Kesteren, of je kunt bellen naar 0631363051. De prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Wil je weten wat Kapstok-haken.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapstok-haken.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapstok-haken.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapstok-haken.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Kapstok-haken.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapstok-haken.nl

Bezoekers bekeken ook