Kens Collections

Kens Collections is een Meubelwinkel gelegen aan Waalkant 13 in Ochten.

Meer informatie over Kens Collections in Ochten

Kens is een meubelwinkel met een internationale collectie meubelen voor zowel woningen als projecten. Ze bieden een breed scala aan meubels, waaronder zitmeubelen, banken, fauteuils, hockers, eetkamerstoelen, kasten, barkrukken, armfauteuils, tafels en projectmeubelen. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring en staan bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Wat hen uniek maakt, is de combinatie van deze hoge kwaliteit met een mid-range prijsniveau. Op hun website vind je altijd de meest actuele informatie en eventuele wijzigingen. Je kunt hen ook bereiken via hun contactgegevens.

Wil je weten wat Kens Collections verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kens Collections of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kens Collections? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kens Collections het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Kens Collections reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kens Collections

Bezoekers bekeken ook